Ontdek Kab als jouw potentiële nieuwe werkgever
13

Kab als werkgever

Zoek je een uitdagende baan? Dan is Kab misschien wel jouw ideale werkgever.

Wij zorgen dat niet alleen ondernemers het beste resultaat behalen: dit willen we ook voor onze medewerkers. Zo vinden we het belangrijk dat jij je goed blijft voelen bij je eigen ontwikkeling. Daarom koppelen we je graag aan opdrachtgevers die behoefte hebben aan een sparringpartner op het vlak waar jouw hart ligt. Je denkt mee met onze klanten, geeft advies en kijkt proactief mee naar de ‘winst’ van hun onderneming.

Nieuwe ervaringen opdoen

We kunnen ons voorstellen dat je onze organisatie eerst wat beter wilt leren kennen. Susan Jansen kan je meer vertellen. Of beter nog: ze kan jou in contact brengen met een collega om gewoon eens even te sparren. Zo leer jij Kab ook van binnen kennen en kun je bewust kiezen voor een loopbaan bij Kab!

Fit en in beweging

Letterlijk een sportieve draad door onze organisatie; bewegen. Samen met collega's en relaties mee doen aan volleybal of hardlopen. Medewerkers die fit zijn en veel energie hebben, zorgen voor een gezonde en energieke organisatie waar mensen met plezier werken.

Succes maak je samen!

Iedere dag gaan wij samen met ondernemers en collega’s voor het beste resultaat. Door ons talent en ambitie in te zetten, uitdagingen aan te gaan, samen problemen op te lossen en echt beet te pakken. Als ambitieuze specialisten zetten wij onze kennis en ervaring in waar onze klanten echt behoefte aan hebben. Als team verleggen we continu onze grenzen.

Meer dan werk alleen

Samen op pad, om je collega’s nog beter te leren kennen. Gezellig met elkaar borrelen of barbecueën, met de kinderen Sinterklaas vieren of lekker sportief bewegen. Ook dat is werken bij Kab: op andere manieren samenkomen en praten over onderwerpen die niets met werk te maken hebben. Gewoon even lekker genieten.

Jan-Willem-van-Rijswijk_Relatiebeheerder-2020

WERK JIJ MEE AAN MEER RESULTAAT VOOR ONZE KLANTEN?

Vandaag begint jouw toekomst!