Ontdek het werkgebied van Kab accountants & belastingadviseurs
beweging beweging
11

Verbonden met de regio

Werken in de Achterhoek en de Liemers: verbonden met de regio

We zijn trots op onze regio. Daarom dragen we graag ons steentje bij door het organiseren van evenementen en zijn we regelmatig aanwezig bij netwerkbijeenkomsten.  Ook laten we via sponsoring zien dat we ons betrokken voelen bij het gebied waar we met zoveel plezier werken.

Werken in Doetinchem

We zijn geworteld in Doetinchem en kennen de regio, waar we altijd dicht bij onze klanten staan. We omarmen de Achterhoekse nuchterheid, de gastvrijheid en de gemoedelijkheid van deze streek. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten en onze medewerkers zich thuis voelen bij ons.

Werken in Didam

De Liemers: nuchter en no-nonsense, net als wij. Wij kennen de regio, staan midden in de samenleving en weten wat de ondernemer hier beweegt. Zo maken we – samen met onze kennis en ervaring – het verschil.

Werken in Warnsveld

Vanuit ons kantoor in Warnsveld ondersteunen we ondernemers in de regio Zutphen. Hier combineren we de charme van een relatief klein kantoor met de faciliteiten van een grotere organisatie. Want we hebben alle disciplines in huis die onze klanten de zekerheid bieden om hogerop te komen.

Een dynamisch werkgebied

Je ziet: ons hart ligt in de Achterhoek. Maar hier ligt zeker niet onze grens: we rijden net zo makkelijk naar een andere regio in Nederland om ondernemers bij te staan.

Succes maak je samen!

Trotse medewerkers over hun vak

Kelly-Huntink_Salarisadministrateur-2021