Ontdek Kab
11

Ontdek Kab

Ben je bijna klaar met je studie of juist al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en reageer. Zo kunnen we samen zien of het klikt! 

Nieuwe ervaringen

Wij zorgen dat niet alleen ondernemers het beste resultaat behalen: dit willen we ook voor onze medewerkers. Langdurige relaties vinden wij erg belangrijk en wij investeren graag in jou als medewerker.

Kom in beweging

loop een dag met ons mee!

Loop een dag mee, ontdek hoe wij werken en ervaar het Kab-gevoel. Een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Waar wacht je nog op?

Susan over Kab in beweging

" Wij begeleiden ondernemers van A tot Z. Daarom denken we ook mee met hun fysieke en psychische gezondheid. Samen met ons kan meegedaan worden aan diverse loopevenementen in de regio. Elk jaar is het weer een feest om samen met ondernemers de uitdaging aan te gaan."

Meer dan werk alleen

Samen op pad, om je collega’s nog beter te leren kennen. Gezellig met elkaar borrelen of barbecueën, met de kinderen Sinterklaas vieren of lekker sportief bewegen. Ook dat is werken bij Kab: op andere manieren samenkomen en praten over onderwerpen die niets met werk te maken hebben. Gewoon even lekker genieten.

Vakgebieden

Wij bieden carrièremogelijkheden in uiteenlopende vakgebieden. Als full-servicekantoor zetten we onze kennis en ervaring in waar onze klanten die nodig hebben. Met ruim zestig adviseurs en vakspecialisten, verdeeld over drie vestigingen, is een goed advies altijd dichtbij.

Ron-Ketelaar_Accountant-Partner-2020