Succes maak je samen!
beweging beweging
11

Succes maak je samen!

Samen voor dat succes gaan, elke dag opnieuw. Dit doen we met elkaar én met onze klanten. Als ambitieuze specialisten zetten we onze kennis en ervaring in waar onze klanten die nodig hebben en zetten we net dat stapje extra op weg naar succes.

Onze kracht ligt in de intensieve samenwerking. Niet alleen binnen iedere vestiging, maar ook regionaal. Dat maakt ons werk juist zo mooi. Samen komen we verder en zorgen voor tevreden klanten, met wie we onze successen vieren.

“Hier mag je meteen laten zien wat je in je mars hebt”

Studeren en één dag per week ervaring opdoen op kantoor: dat is het leven van een werkstudent. Mirte Lippinkhof studeert rechten en werkt vrijdags op onze juridische afdeling. Kevin van Hulst was werkstudent op onze fiscale afdeling en mag zich, nu hij de masteropleiding fiscaal recht heeft afgerond, sinds 1 september 2022 junior belastingadviseur noemen. Waarom kozen zij voor Kab? En hoe bevalt het hier?

Gebruik maken van elkaars kennis

Van je collega’s moet je het hebben. Wanneer je dagelijks veel uren met elkaar doorbrengt, is het wel zo fijn als je samen door één deur kunt. Voor Ellen Mokkink en Rianne Tuenter gaat dat zeker op. Zij zaten al in 1998 bij elkaar in de klas en werken nu al jaren samen op de salarisadministratie bij Kab. En ze kunnen het príma met elkaar vinden.

“Dankzij goed advies kunnen we op elk vlak vooruit”

Sinds 1995 staat Vincent Otterloo het familiebedrijf Heijink terzijde met financieel advies rondom nieuwe activiteiten, (her)financiering, het wijzigen van de rechtsvorm en investeringsbeslissingen. Ook financiële zaken op het gebied van personeelszaken komen aan de orde. Een breed pakket dus!

Klant van het eerste uur: Multi Ratio

Kab vierde in 2022 het 50-jarig bestaan, trouwe klant Multi Ratio in Doetinchem had in 2022 ook wat te vieren. Drie nieuwe directieleden nemen het bedrijf volledig over van Menno Koch, nadat ze dit in 2020 al deels hadden gedaan. Ron Ketelaar van Kab tekende voor de begeleiding en het advies.

Enthousiast geworden?

Laten we een afspraak maken

Stuur ons een email
Succes maak je samen!