Vacatures accountancy vind je bij Kab in Doetinchem, Didam en Warnsveld | Kab Accountants & Belastingadviseurs
beweging beweging

Het Kab-gevoel

De kracht van ons team ligt in de intensieve samenwerking. Niet alleen binnen onze vestigingen, maar ook regionaal. We hebben alle diensten in huis en zijn dan ook een echt full-servicekantoor. Onze accountants, beloningsadviseurs, belastingadviseurs en juristen zijn goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor kunnen we onze klanten snel en adequaat van de juiste informatie voorzien.Het is belangrijk om goed contact te hebben met je collega’s. Hierbij zijn communicatie en vertrouwen de sleutelwoorden. Door te zorgen voor een goede overdracht en te weten dat we op elkaar kunnen rekenen, zorgen we voor een goede samenwerking en uiteindelijk een tevreden klant!

Jannie Meuleman over het Kab-gevoel

"Het Kab-gevoel is een soort intrinsieke motivatie; het komt van binnenuit. Ik heb heel fijne collega’s en bij de partners kun je altijd terecht. Er hangt een heel open sfeer en ze gunnen je alles. Het klinkt een beetje raar, maar Kab voelt als een grote familie."

Jannie Meuleman Salarisadministrateur Kleiner

Ruimte voor ontwikkeling

"Ik ben begonnen bij Kab omdat dit een kantoor is met ambitie en passie. Hier is ruimte voor ontwikkeling. Van jezelf als persoon, als vakspecialist, maar zeker ook de mogelijkheid om mee te bouwen aan de organisatie."

Peter Van Der Hoeven Belastingadviseur Kleiner

LOOP MEE MET Peter?

Trotse medewerkers over hun vak