Susan Jansen, managementassistente bij Kab
beweging beweging
11

Susan Jansen, Managementassistente


Ik ben management assistente en mijn werkzaamheden zijn heel divers. Van personeelszaken, het aansturen van het secretariaat en het wagenparkbeheer tot het ondersteunen van de partners en het notuleren van vergaderingen. Daarnaast ben ik betrokken bij alle commissies. Alles wat binnen de organisatie geregeld moet worden, loopt via mij. 

Ik probeer de partners zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen en er voor te zorgen dat zij vooral bezig zijn met wat zij moeten doen.

Welke eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?


Het allerbelangrijkste om vooruit te komen in je vak is dat je lekker in je vel zit op je werk. Daarnaast denk ik direct aan de eigenschappen flexibel, enthousiast en vooruitstrevend. Meedenken om het beste uit de organisatie en je collega’s te halen. Maar juist ook durven signaleren als iets niet lekker loopt. Daar boek je meer resultaat mee. Ik ben hier binnengekomen als secretaresse en de afgelopen jaren doorgegroeid naar management assistente. Als je bij Kab aangeeft dat je meer wilt, dan liggen alle kansen voor het grijpen.

Wat vind je leuk aan werken bij Kab?


De afwisseling in mijn functie. Ik heb een veelzijdig takenpakket en geen dag is hetzelfde. Daarnaast is het ‘t letterlijk in beweging komen met klanten en collega’s. We doen met ‘Kab in beweging’ regelmatig mee aan hardloopwedstrijden in de regio. Dit draagt niet alleen bij aan de goede relatie met onze klanten, maar ook aan het teamgevoel.

Wat is voor jou het Kab-gevoel?


Er wordt hier heel goed naar je geluisterd op momenten dat er iets speelt of als er iets aan de hand is. Dan heb je meteen het gevoel dat er mensen voor je klaar staan. Het kleinschalige – dat je vrijwel alle collega’s, maar ook de partners persoonlijk kent – vind ik erg prettig.

  • Parallelweg 29
  • Tel: 0316221508
  • [javascript protected email address]

Susan-Jansen_Managementassistente-2020
"Met plezier naar je werk gaan, is denk ik de belangrijkste voorwaarde om vooruit te komen in je carrière. "