Rose Tiggelovend, secretaresse bij Kab
beweging beweging
11

Rose Tiggelovend, Secretaresse


Als secretaresse weet ik s’ochtends nooit hoe mijn dag gaat verlopen. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als ze de vestigingen bezoeken, maar ook aan de telefoon. Daarnaast doe ik de dagelijkse werkzaamheden zoals afwerken jaarrekeningen en aangiften, het relatiebeheersysteem bijhouden en de post. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en dat vind ik erg leuk.

Welke eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?

Ik vind het heel belangrijk dat je goed kunt samenwerken en ook communiceren. Het is ook belangrijk dat je gemotiveerd bent, en een positieve werkhouding hebt.

Wat vind je leuk aan werken bij Kab?

Ik vind de afwisseling in mijn werkzaamheden erg leuk. Daarnaast werk ik voor twee vestigingen dus heb ik veel contact met mijn collega’s en klanten. Er hangt een goede sfeer op de kantoren. Elke vestiging heeft zijn eigen karakter. De werkwijze is echter op alle kantoren uniform. Ook ondernemen we met collega’s ook buiten werktijd leuke dingen, zoals beachvolleybal, personeelsuitjes en de gezellige jaarlijkse kerstborrel.

Wat is voor jou het Kab-gevoel?

Bij Kab hangt een fijne, collegiale sfeer. Toen ik bij Kab begon voelde ik me direct welkom en onderdeel van het team. Ik hoorde er meteen bij. Ik vind het fijn dat ik altijd bij mijn collega’s terecht kan.

  • R.J.M. Tiggelovend
  • Tel: 0316 22 15 08
  • [javascript protected email address]

Rose-Tiggelovend_Secretaresse-2020
"Er hangt een goede sfeer op de kantoren. Elke vestiging heeft zijn eigen karakter. De werkwijze is echter op alle kantoren uniform. "