Peter van der Hoeven over werken bij Kab als belastingadviseur
beweging beweging
11

Peter van der Hoeven, Belastingadviseur


Als seniorbelastingadviseur krijg ik te maken met diverse fiscale vragen van klanten of collega’s. Vooral het hierop inspelen maakt mijn functie leuk. Kab is een kantoor dat dicht bij de klanten staat. Vanwege het nauwe contact dat we hebben, maar ook letterlijk; klanten zijn ook dicht bij ons gevestigd. Hierdoor heb je ook veel aanloop op kantoor.

Welke eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?


Wat ik belangrijk vind – en dit is ook een van de kernwaarden van Kab – is het praktisch kunnen werken.

Wat vind je leuk aan werken bij Kab?


Wat mijn functie zo leuk maakt, is het contact met klanten en de afwisseling in de werkzaamheden. Het is altijd heel verrassend wat de dag weer gaat brengen. Ook de sfeer maakt het werken bij Kab leuk. Tussen de collega’s, de accountants, de juristen en de fiscalisten is er een heel goede samenwerking. We streven allemaal naar hetzelfde doel.

Bij Kab heb ik alle vrijheid om ondernemers te inspireren en uit te laten blinken, succesvol te laten zijn. Ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid heb om bij te dragen aan de toekomst van Kab.

Wat is voor jou het Kab-gevoel?


Iedereen is gelijk en iedereen respecteert elkaar. Het laagdrempelige spreekt mij heel erg aan. Dat vind ik wel echt het Kab-gevoel.

  • C.P. van der Hoeven RB
  • Tel: 0575 52 61 10
  • [javascript protected email address]

Peter-van-der-Hoeven_Belastingadviseur-2020
"Bij Kab heb ik alle vrijheid om ondernemers te inspireren en succesvol te laten zijn. Daar boeken zij meer resultaat mee."