Kiki Gerritsen, Assistent Accountant bij Kab
11

Kiki Gerritsen, Assistent Accountant


Momenteel volg ik de deeltijdopleiding Schakeltraject Accountancy & Controlling aan Nyenrode University. Ik heb hiervoor een heel andere opleiding gedaan (HBO Lucia Martens, Performing artist /dansdocent). Nadat ik hier een paar jaar van heb mogen genieten, wilde ik mij gaan verdiepen in mijn andere interesse en heb ik gekozen om de accountancy in te gaan. Tijdens het oriënteren kwam ik bij Kab terecht. Na een eerste kennismaking klikte het van beide kanten. Kab geeft mij de mogelijkheid om werken en leren te combineren, om zo het beste uit mezelf te halen. Ik moet de komende zeven jaar nog studeren en ik leer elke dag van mijn ervaren collega’s.  Kab heeft mij het vertrouwen gegeven om zonder vakkennis toch aan de slag te gaan en door te kunnen groeien tot accountant. 

Welke eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?


Ik heb altijd geleerd dat je met motivatie, discipline en drive, je kunt bereiken wat je wilt. En ik denk dat dit de belangrijkste eigenschappen zijn die je nodigt hebt om succesvol te zijn. Daarbij is het in mijn vak natuurlijk ook belangrijk dat je met cijfers om kunt gaan en precies en geordend werkt.

Wat vind je leuk aan werken bij Kab?


Dat ik mijn steentje kan bijdragen om gezamenlijk meer resultaat te behalen voor onze klanten en dat ik hier heel veel kennis opdoe. Ik assisteer de accountant in alle voorkomende werkzaamheden. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is en ik in aanraking kom met alle aspecten van het vak. Hierdoor kan ik het beste uit mezelf en mijn studie halen.

Wat is voor jou het Kab-gevoel?


Ik vind de informele sfeer hier heel fijn, het is gezellig onderling. Daarnaast helpen mijn collega’s me, door hun leer ik elke dag. Ik voelde me eigenlijk direct erg welkom.

  • K. Gerritsen
  • Tel: 0316 22 15 08
  • [javascript protected email address]

Kiki-Gerritsen_Assistent-Accountant-2020
"Bij Kab krijg ik de ruimte en het vertrouwen om mezelf te kunnen ontwikkelen tot vakspecialist."