Bekijk actuele vacatures Achterhoek en de Liemers van Kab accountants
beweging beweging
11

Jorien Pelgrum, Adviseur MKB


Als adviseur MKB ben ik voor mijn klanten het eerste aanspreekpunt binnen kantoor. Ik verzorg ook alledaagse zaken zoals: de begeleiding bij administraties, het bespreken van tussentijdse cijfers en het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast begeleid ik ook een aantal assistenten in hun dagelijkse werk en verzorg ik een keer per jaar hun functioneringsgesprekken. Geen dag is voor mij hetzelfde.

Welke eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?


Het is belangrijk dat je lastige financiƫle informatie op de juiste manier kan vertalen richting de klant. Daarnaast is het ook van belang dat je in teamverband kunt werken. We werken hier veelal in teams dus goed kunnen samenwerken is een belangrijk aspect binnen Kab.

Wat vind je leuk aan werken bij Kab?


Kab is continue in beweging, zowel intern als extern. Dat vind ik heel leuk aan Kab. Binnen kantoor werken allemaal verschillende types. Dat is de kracht van Kab. We zijn volop bezig om ieders kwaliteit optimaal te benutten. Ook ik wil mezelf blijven uitdagen en vooral groeien in hetgeen wat ik doe. Ik ben bij Kab door de jaren heen gegroeid van stagiaire tot mijn huidige functie. Daar geeft Kab alle ruimte voor.

Wat is voor jou het Kab-gevoel?


We hebben een open cultuur binnen kantoor en dat vind ik zelf heel prettig. Werken bij Kab is erg persoonlijk door de korte lijntjes. Je loopt zo bij elkaar binnen.

  • J. Pelgrum AA
  • Tel: 0316 22 15 08
  • [javascript protected email address]

Jorien-Pelgrum_accountant-2020
"Op kantoor werken allemaal verschillende types. Dat is de kracht van Kab. We zijn volop bezig om ieders kwaliteit optimaal te benutten."