Jan Willem van Rijswijk over werken bij Kab als adviseur MKB
11

Jan Willem van Rijswijk, Adviseur MKB - partner


Als adviseur MKB heb ik veel contact met onze klanten over de dagelijkse zaken die er spelen. Dit kan van alles zijn. Geen werkdag is voor mij hetzelfde. De ene dag ben ik op kantoor bezig met het voorbereiden van dossiers, terwijl ik een andere dag constant buiten de deur ben voor afspraken met klanten. Die afwisseling maakt mijn werk zo leuk!

Welke eigenschappen moet je hebben om hier succesvol te zijn?


Het belangrijkste binnen Kab is dat je goed kunt samenwerken. Zowel met je collega’s als met je klanten. Daarnaast moet je een ondernemend karakter hebben. Om klanten op het juiste moment van het juiste advies te voorzien, maar ook om jezelf te ontwikkelen. Bij Kab krijg je alle handvatten om door te groeien.

Wat vind je leuk aan werken bij Kab?


Het dagelijkse contact met klanten: hen ondersteunen, zowel privé als zakelijk. Daarnaast vind ik het contact met mijn collega’s erg fijn. We zijn een hecht team dat hetzelfde doel voor ogen heeft. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. 

Wat is voor jou het Kab-gevoel?


Dit is voor mij het regionale kantoor zijn dat dicht bij de klanten staat, waar je samen met je collega’s het beste resultaat voor de klant probeert te halen.

  • J.W. van Rijswijk AA
  • Tel: 0314 37 70 00
  • [javascript protected email address]

Jan-Willem-van-Rijswijk_Relatiebeheerder-2020
"Kab biedt je de ruimte om te groeien in je vak. Kansen zijn er altijd, maar je moet ze wel zelf pakken."